DK Nyheder

Nyheder fra hele Danmark

Generelt

Spar på billetten til Tivoli Blå Mandag

Tivoli er et af Danmarks mest ikoniske forlystelsesparker, og nu har du chancen for at opleve det til halv pris. På Blå Mandag kan du købe billetter til Tivoli til en særlig reduceret pris. Det betyder, at du kan få adgang til alle de spændende forlystelser, attraktioner og oplevelser i Tivoli for kun det halve af den normale billetpris. Uanset om du er til vilde rutsjebaner, smukke haver eller hyggelige spisesteder, så er Blå Mandag i Tivoli et oplagt tidspunkt at besøge parken på. Så grib chancen og oplev Tivoli til halv pris.

Få de bedste tilbud på din billet

Hvis du vil spare penge på din Tivoli-oplevelse på Blå Mandag, er der mange gode tilbud at vælge imellem. Du kan købe din billet til Tivoli Blå Mandag her og spare op til 50% på din entré. Derudover tilbyder Tivoli også rabatter på mad, forlystelser og andre oplevelser, så du kan få en hel dag i forlystelsesparken til en fordelagtig pris.

Familiefest i Tivoli til Blå Mandag

Tivoli er et oplagt valg til at fejre Blå Mandag med familien. På denne særlige dag tilbyder forlystelsesparken et væld af aktiviteter og oplevelser, der passer perfekt til en familiefest. Nyd de klassiske Tivoli-forlystelser som rutsjebaner, karruseller og forlystelser, der vil underholde både børn og voksne. Derudover kan I udforske de smukke haver, spise lækker mad og opleve den hyggelige stemning, som Tivoli er kendt for. Blå Mandag i Tivoli er en fantastisk mulighed for at skabe uforglemmelige minder sammen med familien.

Undgå kø med forudbestilt billet

Ved at forudbestille din billet til Tivoli undgår du at skulle stå i kø ved indgangen. Du kan købe din billet online og vise den på din smartphone eller udskrive den derhjemme. Dette sparer dig for den lange ventetid, så du kan komme direkte ind og nyde din dag i Tivoli. Husk at vælge den dato, du ønsker at besøge forlystelsesparken, når du bestiller billetten.

Tivoli Blå Mandag – en tradition siden 1843

Tivoli Blå Mandag har været en tradition i København siden 1843. På denne særlige dag kan gæster nyde forlystelsesparken til reducerede priser. Traditionen startede, da Tivoli åbnede dørene for første gang på en mandag, som ellers var lukkedag. For at tiltrække flere gæster blev der indført særlige priser denne dag, og konceptet blev hurtigt populært. I dag er Tivoli Blå Mandag stadig en af parkens mest eftertragtede dage, hvor familier og venner samles for at opleve Tivolis magiske atmosfære og spændende forlystelser til favorable priser.

Tilbud for studerende og seniorer

Studerende og seniorer kan få særlige rabatter på billetter til Tivoli på Blå Mandag. Studerende kan få 50% rabat på billetter, mens seniorer over 65 år kan få 25% rabat. For at få rabatten skal man fremvise gyldigt studie- eller pensionistbevis ved billetkøbet. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud.

Sådan booker du din billet til Tivoli Blå Mandag

For at booke din billet til Tivoli Blå Mandag kan du gå ind på Tivolis hjemmeside og finde den relevante dato. Her kan du vælge antallet af billetter og gennemføre købet. Husk at billetter til Blå Mandag er særligt efterspurgte, så du bør bestille i god tid for at sikre dig din adgang. Når du har gennemført købet, vil du modtage din billet elektronisk, som du kan vise ved indgangen. Så er du klar til en fantastisk dag i Tivoli.

Nyd en dag fuld af sjov og oplevelser

Tivoli Blå Mandag er en fantastisk mulighed for at nyde en dag fuld af sjov og oplevelser. Parkens mange forlystelser, fra rutsjebaner til karruseller, tilbyder noget for enhver smag. Udforsk de spændende temaområder og oplev den magiske atmosfære, der kendetegner Tivoli. Slap af med en lækker frokost eller nyd en forfriskende is i de hyggelige omgivelser. Uanset om du er sammen med familie, venner eller bare nyder en stille stund for dig selv, så vil Tivoli Blå Mandag garantere en uforglemmelig oplevelse.

Gør Blå Mandag til en uforglemmelig oplevelse

Blå Mandag i Tivoli er en fantastisk mulighed for at nyde forlystelsesparken til en reduceret pris. For at få den mest uforglemmelige oplevelse, anbefales det at planlægge dagen i forvejen. Besøg parkens hjemmeside for at se, hvilke attraktioner der er åbne, og hvilke aktiviteter der foregår. Derudover kan du med fordel medbringe en picnickurv med lækker mad og drikke, så du kan nyde frokosten i de smukke omgivelser. Husk også at tage tøj på, der passer til vejret, så du kan nyde dagen fuldt ud uden at fryse eller svede. Med lidt forberedelse kan du få en fantastisk Blå Mandag-oplevelse i Tivoli.

Spar penge og få mere ud af din Tivoli-tur

Når du besøger Tivoli på Blå Mandag, kan du spare penge og få mere ud af din tur. Billetter købt på forhånd er ofte billigere end at købe dem ved indgangen. Derudover kan du spare yderligere ved at købe pakkeløsninger, som inkluderer både entré og et antal forlystelser. Hvis du planlægger at bruge en hel dag i Tivoli, kan et dagskort også være en god investering. På den måde får du adgang til alle forlystelser uden at skulle betale for hver enkelt tur.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.